tiistai 19. helmikuuta 2013

Krapulainen ja treenaajat

Aloitetaan heti tuoreimmasta uutisesta; Muskan kanssa käytiin tänä aamuna Eläinklinikka Tikalla virallisissa kuvauksissa eli kuvattiin lonkat ja  kyynäreet + selkä (epävirallisesti) sekä tutkittiin polvet. Neiti taas osoitti draamakuningattaren elkeitä kun tökättiin rauhoitusaine takajalkaan - huutoa riitti kuin olis kaulaa katkaistu. Ilmeisesti se tuntui huomattavasti erilaiselta kuin rokotus kuin silloin hyvä ett huomaakaan. No ei kauaakaan kun kanttu vei ja tutkimuksiin. Polvet olivat priimaa eli nollat tuli. Sitten vaan röntgeniin ja muutama piinallinen hetki myöhemmin sai hengähtää hyvillä uutisilla. Lonkat ja kyynäreet ovat terveitä sekä selkä näytti hyvältä. Vaikka mikään ei viitannutkaan siihen ett ois mitään ongelmia niin nyt vasta pystyy oikeasti luottamaan siihen ett kaikki ok. Katsotaan sitten millaisen lausunnon kennelliitto pukkaa! Aat olisi tietysti kivat kuin on muillakin :)

No sitten huristeltiin kotiin ja laitettiin toinen toipumaan krapulastaan. Vaikka heräämispiikki saatiin niin nukkuminen on kovassa huudossa tänään. Onpahan kerrankin yks päivä milloin neiti on rauhallinen eikä raahaa ties minkänlaista lelua ympäri taloa tai muuten vaan bimboile. Tämä on harvinaista!

Lammastaljan lämmössä ja MissBiggin vieressä on hyvä nukkua!
 
Jotta neiti sai hyvin levättyä, lähdettiin harmaiden kanssa pariksi tunniksi pois kotoa, eli hallille :) Treenattiin, mitäs muutakaan kuin keppejä! Alla videot tältä päivältä sekä 1½ viikon takaa! Tänään treenattiin keppien hakemista kauempaa kun taas aikaisemmin eri kulmasta. Käytän edelleen ekassa välissä verkkoa jotta saadaan todella hyviä toistoja. Kyllä huomaa jo nyt ett tästä keppien jauhamisesta on ollut todella hyötyä. Merri hakee niitä ihan eri tavalla kuin ennen, jo pelkän kepit kuullessaan suunnistaa niille. Kiiallekin on tullut varmuutta kun on joutunut hakeutumaan kepeille itsenäisesti eikä aina viemällä. Sivuetäisyyskin on nykyään huomattavasti parempi. Vielä on kuitenkin paljon mitä pitää harjoitella ja joskushan se verkkokin sieltä alusta pitäis ottaa pois. Pelkään vaan sitä ett Merri rupee sitten aloittamaan tokasta välistä mutt treenataan treenataan.Oma treenaaminen on jäänyt nyt hieman vähemmälle kun tulin heti OJ:n treenien jälkeen kipeeksi. Olin puoli viikkoa koulussa mutt sitten oli pakko tulla reiluksi vkonlopuksi kotiin toipumaan. Nyt oon suhkot jo toipunut mutt vieläkään ei olla ihan siinä samassa terässä kuin vielä vähän aikaa sitten. Huomaa heti kropassa kun ei oo päässyt salille eikä kuormittamaan kehoa kunnolla. Nyt onneksi sain opettajaltani hyväksyvän lausunnon aloittaa jälleen kuntoilu :) Eli jos vaikka selviäis loppuviikosta salille sekä juoksemaan. Tai sitten se siirtyy ens viikkoon työharjoittelu on ohi ja pääsen hiihtolomalle. Ja mikä parasta... päässään taas kisaamaan!!! Ens viikolla sitten treenataan muutakin kuin keppejä mutt vahvistetaan edelleen niitä. Pitää aloittaa Kiiankin kanssa ratatreenit jossain vaiheessa mutt hiotaan vielä muutaman kerran tekniikkaa sitä ennen. Ennen tulevia Lempäälän kisoja otetaan sitten rataa...

Päivitys 20.2.13
Käytiin ottamassa vauhtitreenit hallilla... Kyllä huomaa ett flunssa on tehnyt tehtävänsä kun heti rupee hapottamaan jaloissa pienet juoksupyrähdykset! Tähän on tultava parannus... No intervalliharjoitukset odottelee Vierumäellä :)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti