perjantai 13. syyskuuta 2013

MUSH

Meillä on monesti syöty raakaruokaa ja sen kannalla olen edelleen. Minusta on kiva, että koirat saavat luonnonmukaista ruokaa mikä on maukasta ja ja ja... AITOA! Jotenkin itsestäni tuntuu pahalta jos koirien kuppiin kolahtaa vain kuivanappuloita, se on vähän kuin joutuisi itse syömään koko ajan kaupan eineksiä kuin vaikka mummon tekemiä lihapullia. Silti meilläkin käytetään nappuloita, esim.
pitkillä loma- ja kisareissuilla, sillä aina ei ole mahdollista jääkaappiin.


Eron huomaa heti kun jo ruokaa antaessa meidän koiruudet vinkuvat ja ääntelevät ett "kiireesti sitä ruokaa", kupille syöksytään aivan huimasti ja ruoka katoaa nopeasti kupista. Vaikka ruoka on jo aikaa sitten hävinnyt kupista niin silti sitä nuollaan ahkerasti, niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Meillä hampaat ja korvat pysyvät puhtaana, hengitys raikkaana, turkki kiiltävänä ja iho hyvänä, kynnet kovina ja terveinä sekä lihaksisto ei ole koskaan kuiva!
Tulevaisuudessa meidän pentueetkin tulevat tutustumaan raakaruokaan jo heti elämänsä alkutaipaleella ja kannustan pentujen ostajiakin raakaruuan pariin. Vaikkei ihan heti niin sitten pennun kasvuiän ja saavutettua.  


 
Harvoin mitään saa ilmaiseksi, puhumattakaan mitään laadukasta ja hyvää! Nyt kuitenkin tarjoitui tilaisuus ansaita ilmaista ruokaa pienellä vaivalla, mutta sen on sen arvoista!
 
Osallistuin MUSH:n ilmainen ateria - kampanjaan sekä vielä blogihaasteeseen mistä ansaitsimme vielä toisen MUSH B.A.R.F Vaisto - aterian ilmaiseksi. Vaikka olemme käyttäneet aikaisemmin MUSH:n lihoja niin tämä oli täydellinen tilaisuus päästä kokeilemaan näitä aterioita!
 
 
Osallistu sinäkin niin pääset kokeilemaan! Koirasi kiittävät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti