maanantai 31. joulukuuta 2012

Vanha väistyy uuden tieltä!

Uusi vuosi 2013 kolkuttelee jo aivan ovella joten suunnatkaamme nenämme kohti uutta ja tulevaa. Tähän vuoteen on mahtunut vaikka mitä mahtavaa ja muistamisen arvoista. Pikakelauksen kävinkin tässä hieman aikaisemmin joten en nyt palaa enää niihin :)

 
Ens vuonna meillä, tai oikeastaan minulla, puhaltaa uudet tuulet.
Olen itse tunneihminen ja jos joku ei ole minun juttuni niin silloin minun on pakko tehdä muutos asiaan, tai kärsin todella paljon stressin muodossa. Ja silloin en ole kovinkaan tasapainossa, en henkisesti enkä fyysisesti. Tätä asiaa olen pyöritellyt keväästä asti ja olen pohtinut asiaa kesällä aina alkusyksyyn asti. Syksyllä ilmoittauduin poissa-olevaksi koulussa ja aloitin valintaprosessin Vierumäelle urheiluhierojan-opintoihin. Seurasi pitkä ja jännittävä odotus + testipäivä ennenkuin marraskuussa sain selville että pääsen opintoihin. Odotan niin paljon tältä tulevalta vuodelta monessakin asiassa. Ensinnäkin saan kunnon koulutuksen hieronnasta (AMK:ssa sitä en sitä saanut), saan ammatin, opiskelen arvostetussa oppilaitoksessa ja elän arkipäivät niin urheilullisessa ilmapiirissä että saan varmaan siitä yliannostuksen :).

Tiedän aikaisemmasta kokemuksesta mitä säännöllinen ja tasapainoinen ruokailu ja elämänrytmi tekee minulle, olenhan ollut vuosina 2004-2005 kansanopistossa opiskelemassa. Ja siihen kun vielä lisätään stressitön elämä niin a'vot. En ole varmaan koskaan ollut niin hyvässä kunnossa kuin vuonna 2005. Ja tätä minä todella odotan tältä tulevalta vuodelta!

Vuodet vierivät vääjäämättä ja vuosien kertyessä kehon päälle, huomaa kyllä ettei ole ihan enää mikään parikymppinen. Kun kesällä aloitin tämän neljännen vuosikymmenen niin jotenkin haluan muuttaa elämäni suuntaa. Ja mikä parasta terapiaa kuin käydä vaatekaappeja läpi ja heittää sieltä hieman menneisyyttä menemään. Kierrätykseen lähti 2 jätesäkillistä vaatteita ja yks muovikassillinen kenkiä + yks muovikassillinen lensi aivan roskiin. Kierrätykseen menivät ihan teinivuosista asti miulla olleet (monessakin agilityvideossa näkyvät) mustat jazzhousut :). Jotenkin se tuntui rohkealta vedolta mutt nyt teinivuodet jätetään taakse ja aletaan elämään tätä päivää. Niin joo.. menihän miulta kokonaiseen banaanilaatikkoon vaatteita odottamaan jos vaikka vuoden päästä ne mahtuisi päällekin
:(. Vaatteet on tilattu kun oltiin vielä hyvässä kunnossa!


Eilen käytiin vuoden viimeisissä kisoissa Vantaalla molempien harmaiden kanssa. Molemmat harmaat toimivat todella hyvin mutta oma liikkuminen oli niin jäissä että sitä on ihan tuskaa katsoa videolta; puujalat ja rautakanki-kroppa! HYL-radat johtuivat aivan suoraan siitä kun en vaan pystynyt liikkumaan vaan kaikki tuntui menevän kuin hidastetussa elokuvassa. Tauko on tehnyt jälleen tässä asiassa tehtävänsä; puhumattakaan siitä tosiasiasta ett kroppa on tällä hetkellä aivan karseessa kunnossa. Ranka ja esim. pallea on vieläkin tosi jumissa vaikka sitä on availtu osteopaatilla kun hierontaan ei ole mitään asiaa. Onneksi nyt sentään pystyy jotenkin nukkumaan yön suhkot hyvin eikä tarvi olla koko ajan heräämässä ja vaihtamassa asentoa. Kun olo tästä helpottuu niin sitten aloitetaan lihaskunnon nostattaminen. Toivottavasti Vierumäellä saadaan tämä asia kuntoon kun kisaaminen aloitetaan jälleen maaliskuussa.
No mutt kisoista sitten saatiin niin Kiialle 5 (kepeiltä)-HYL-0 (6./48) ja Merrille 5 (rima)-HYL-HYL. Kyllä oli nolla niiin lähellä ett ihan sapettaa kun aloitin vedätyksen metrin liian aikaisin :(. Jätkä kulki kyllä niin mahtavasti koko kisan ajan kun vaan oma liikkuminen oli edessinnepäin.


 
Nyt toivotamme kaikille oikein hyvää Uutta Vuotta 2013 ja menestystä valitsemallanne tiellä!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti