torstai 14. huhtikuuta 2011

Kepitystä...

Tänään päästiin Merrin kanssa taas kepittämään... Ai kun on mulla niin fiksu poika; 6 kaarta eikä yhtään verkkoa edes ekallakaan kerralla. Ekan kerran Merri ei ihan tajunnut ett mistäs väliköstä sitä nyt pitikään mennä sisään. Sitten vaan kävelin hiljaksee vieressä kun Merri pujotteli, sen jälkeen ei tarttennut paljoa avitella. Otin ekaks ihan perustoistoja kummaltakin puolelta etupalkalla. Sitten otin hieman sivuetäisyyttä, oikealla puolella oli hyppyesteet välissä ja vasemmalla puolella A. Tosi hienosti jäbä kesti sen. Ei edes vilkaissut ett missä mie oon. Paineli vaan menemään lelulle. Ai ett kun oon ylpee. Kyllä tästä vielä hyvä tulee... Koska perusjutut meni tosi hyvin niin päätin lisätä yhden hypyn pujottelun eteen. Ei paljoa vaikutusta! Yhden ainoan kerran Merri juoksi pujottelun ohi suoraan lelulle muttei ottanut sitä. Tajusi vissiin ett jotain jäi välistä tekemättä :) Kuvasin pätkän treeneistä. Ihan samaa tykitystä ei enää videolla näy kun kuvattiin ihan treenien loppupäässä. Pikkaisen vissiin alkoi jo sähköttämään sen verran ettei ihan malttia ja jaksaminen ollut kohdallaan.Muuten Merrin kanssa muisteltiin rengasta. Otettiin vaikeampaa eli pienempää harjoitusrengasta. Yhden ainoan kerran lähetyksestä Merri meni renkaan vierestä. Välimatkaa taisi olla hieman liikaa. Heti kun otti lähempää niin tyylikkäästi hyppäsi läpi. Nyt onnistui jopa suhteuttamaan välimatkankin oikein ettei tullut mitään kolisteluja tai mitään muutakaan. Sitten vielä otettiin hyppysuoraa eteenmenona.

Kiiankin kanssa harjoiteltiin ihan eteenmenoa ja pienempää rengasta. Huomasi kyll miten Kiia on tottunut hyppimään isompaa rengasta kun aina välillä näytti olevan ongelmia kohdistaa oikea ponnistuspaikka ja korkeus. Ainakin kerran häntä osui renkaan yläreunaan, hui. Onneksi ei mitään käynyt. Pitäisi vaan päästä treenaamaan mahdollisimman erilaisia renkaita niin osais höppänätkin hyppiä niitä.


Kuvannut Anne Lind

Kiian kanssa harjoiteltiin 3 hypyllä vaikka mitä. Laitoin ne samalla tavalla kuin Kouvolan kisoissa oli. Ja tein niin ett 3 on takaakiertona. Kyll Kiiankin osaa aina välillä on yks pöllöpää, ei vaan pöllöjalka (takajalkojensa karvojen takia). Ekalla kerralla miun kroppa osoitti kyll vika suuntaan mutt Kiia hyppäsi miun jaloille, tokalla kerralla kun itse vaihdoin kropan asentoa niin sain sen tulemaan oikeaan paikkaan mutt lähtiessä takaakiertoon vasemman siivekkeen kautta, yks päätti viime hetkellä hypätäkin etukautta hypyn ja hyppäs suoraan siivekkettä päin. Huoh! No kolmannella kerralla saatiin sitten oikein hyvä ja ehjä suoritus. Halusin harjoitella Kiian kanssa vastakädellä takaakiertoa tai miten sen nyt selittäisi. Eli pikkaisen sivulle kyseisestä esteestä ja sitten vaan vähän kuin sylkkärillä vastakädellä hypyn yli. Toiselta puolelta onnistui yllättävän hyvin. Kiia ei oo oikein koskaan tehnyt sitä hyvin, ei edes pelkästään kättä seuraamalla ilman esteitä. Neiti pääsi ihan yllättämään positiivisesti. Toiselta puolelta kokeilemalla oli jotenkin jäykkää, ilmeisesti toispuoleinen koiruus. Onneksi tuota voidaan harjoitella ihan kotioloissa niin eiköhän tuokin ala sujumaan meiltä, viimeistään kesän lopussa :) 

Huomenna jälleen hallilla, mitäköhän sitten keksis...muutakin kuin kepitystä :)

  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti