Harrastukset

Agility

Agility on meidän päälajimme! Olen harrastanut lajia keväästä 2009! Olen osallistunut sm-kisoissa niin joukkue kuin yksilökisoihinkin sekä mm-karsintoihin.

Tällä hetkellä kisaan medi3-luokassa Kiian sekä Merrin kanssa. Kahden koiran kanssa kisaaminen on haastavaa kun on hetkessä vaihdettava ohjaustyyliä ja saatava koirille oikeinlainen vire ylle ennen suoritusta!

Näyttelyt

Näyttelyissä käydään aina silloin tällöin; maksimissaan 5 näyttelyä/vuosi. Merrin kanssa näyttelyharrastus aloitettiin jo herran ollessa 5 kk ikäinen. Vuoden iän jälkeen herran mahtailu alkoi haitata menestystämme kun tuomarit eivät arvostaneet liikkeessä nousevaa häntää. Itse en enää voi esittää Merriä joten vara-handerin käyttäminen on hieman hankaloittanut misseily-uraamme. Merri nimittäin ei edes kunnioita kaikkia ketkä narun toisessa päässä on.


Toko 

Toko on meidän vanha uusi tuttavuus. Kiian kanssa aloitimme tottistella jo aivan alusta asti, mutta agilityn tullessa mukaan, tokoilu on jäänyt. Merrin kanssa ollaan otettu vain ihan perustottelevaisuutta.

Siskoni innostamana ja vastapainoa agilitylle, innostuin jälleen tokoilusta. Tavoitteena olisi saada molemmille harmaille kisatuloksia tokokokeista. Toko on vähemmän fyysisesti rasittava laji, mutta aivotyötä vaativa, joten se ikääntyvällekin koiralle!


* Ei väliä mitä harrastaa, kunhan se saa hyvän mielen ja kaikilla on hauskaa*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti