maanantai 12. syyskuuta 2011

Syyskuun epikset

Käytiin tänään epiksissä kun oli Merrin treenipäivä. Eihän sitä nyt voinut jättää näin hyvää tilaisuutta väliin, varsinkin kun ekana oli vuorossa kilpailevat ja medit :) Lähdettiin matkaan molempien pikku-harmaiden kanssa.

Kiia oli ekana vuorossa. Johanna Siitonen toimi tuomarina ja oli tehnyt minusta todella kivan radan. Paikoittain haasteellinen, muttei mikään mahdoton. Oli kiva lähteä radalle. Kiian aloitukseen olen todella tyytyväinen. Haki aivan mielettömän hyvin esteitä vaikka menin reilusti sen edellä. Kepit sitten koitui meidän kompastuskiveksi. En tiiä milloin viimeeksi olisi kepit olleet tuossa kulmassa ja hieman huomaa harjoittelun puutteen keppien suhteen. Ja ei tietysti asiaa helpottanut se että tyrkkäsin Kiiaa jatkuvasti tokaan välikköön. Oma moka! Tulos 10 vp ja 4.sija.



Sitten pari koiraa välissä ja uudelleen radalle Merrin kanssa. Olisin halunnut pikkaisen pidemmän alkusuoran jotta olisin päässyt kunnolla harjoittelemaan alun etäisyyttä. No, pääasia oli ett Merri loikkasi tosi kauniisti ekan riman yli. Tokan hypyn Merri loikkasi myös aika mahtavasti pitkäksi ja ajautui muurin ohi. En viitsinyt lähteä sitä korjaamaan kun oltiin hyvässä vauhdissa ja halusin itse testata miten hyvin kerkeän 5 hypyn takaakiertoon. Hyvin kerkesin ja todella hienosti Merrikin meni sen. Pari jännitys kohtaa radalla oli, putki-kontakti erottelut! Aalle mentiin hienosti, kepeille lähetys tosi huono kun Merri karkasi kuljetuksesta, kepit itsessään tosi hienosti, putkeen upeasti, putken jälkeinen hyppy jotenkin oudosti ohi. Loppu menikin aivan superisti! Oon niin ylpeä mun pienestä miehestä. Tästä on hyvä jatkaa lauantaita ajatellen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti